„Ο κήπος του Δρ Μπάιντεν“ και το εναρκτήριο φόρεμα – Μοιάζει σαν να είναι λάτρης του κήπου!

26
„Ο κήπος του Δρ Μπάιντεν“ και το εναρκτήριο φόρεμα – Μοιάζει σαν να είναι λάτρης του κήπου!

Μετεκλογικά, έγραψα το „Η Πρώτη Κυρία Τζιλ Μπάιντεν και οι Κήποι του Λευκού Οίκου“, απαριθμώντας όλα όσα ανακάλυψε η έρευνά μου για τον Δρ Μπάιντεν ως κηπουρό ή εραστή κήπων, και εικάζοντας αν θα άλλαζε τους κήπους και τους κήπους του Λευκού Οίκου με κάποιο τρόπο.

Ο Κήπος του Δρ Μπάιντεν

Μαζί με μερικούς σχολιαστές που εξέφρασαν σοκ και θυμό ότι στις 12 Νοεμβρίου είχα αναγνωρίσει τη νίκη του Μπάιντεν ήρθε αυτό το σχόλιο στη σελίδα GardenRant στο Facebook:

Η Laura Dowling, φυσικά, είχε γράψει το βιβλίο της για το floral design στον Λευκό Οίκο αφού υπηρέτησε ως η κορυφαία σχεδιάστρια λουλουδιών της Michelle Obama εκεί. (Έγραψα για τον Dowling στο „Floral Design Σύγκρουση στο Λευκό Οίκο: Γαλλικά εναντίον Μοντέρνα.“)

Στη συνέχεια, η Σκάιλερ φωτογράφισε τη σελίδα για τον „Κήπο του Δρ Μπάιντεν“ από το βιβλίο και την δημοσίευσε. Ευχαριστώ, Σκάιλερ, είσαι καλύτερος ερευνητής από μένα!

Έτσι είναι επίσημο – είναι λάτρης των φυτών, πιθανώς ολόκληρων κήπων!

Αλλά όσον αφορά το τι μπορεί να αλλάξουν ή όχι οι Μπάιντεν σχετικά με τους κήπους και τους κήπους του Λευκού Οίκου, σίγουρα θα χρειαστεί λίγος καιρός για να προσγειωθεί αυτό το θέμα στον τρομακτικό κατάλογο των ανησυχιών τους. Εν τω μεταξύ, θα παρευρεθώ στην επόμενη περιοδεία στον Κήπο του Λευκού Οίκου και θα σας ενημερώσω για το τι θα βρω.

Αυτό που έμαθα από αυτό το βιβλίο είναι ότι οι Δεύτερες Κυρίες (και τώρα ένας Δεύτερος Κύριος!) έχουν γραφεία στο χώρο του ξενοδοχείου. Αποδεικνύεται ότι το κάνουν, και είναι στο παλιό κτίριο εκτελεστικών γραφείων, μια γαλλική δεύτερη αυτοκρατορία τερατούργημα κόσμημα της αρχιτεκτονικής ιστορίας (οι απόψεις έχουν αλλάξει με την πάροδο του χρόνου – ο Mark Twain το ονόμασε „το πιο άσχημο κτίριο στην Αμερική). Δίπλα στο Λευκό Οίκο, είναι στην άκρη αριστερά σε αυτή τη φωτογραφία. Μας είπαν ότι το μπαλκόνι βλέπει ανατολικά προς τον Λευκό Οίκο, οπότε οι επιλογές στα ανθοφόρα φυτά καθορίστηκαν από αυτή την έκθεση.

Εναρκτήρια φόρεμα αποκαλύφθηκε

Όλοι είδαμε το τιρκουάζ ντύσιμο που φορούσε ο Δρ Μπάιντεν για την ορκωμοσία, αλλά με κάποιο τρόπο έχασα το φόρεμα και το παλτό που φορούσε για βραδινές δραστηριότητες μέχρι που η Σούζαν Μάρτιν το δημοσίευσε στην ομάδα gardencomm στο Facebook. CNN τους περιγράφει για εμάς:

Το κασμίρ παλτό της Jill Biden περιείχε κεντημένα λουλούδια που αντιπροσωπεύουν κάθε πολιτεία και έδαφος, κάθε λουλούδι που παίρνει περίπου δύο ώρες για να εφαρμοστεί… Το φόρεμα κάτω από το παλτό περιείχε επίσης τα κεντημένα κρατικά λουλούδια, τοποθετημένα κατά μήκος του μπούστο organza και των μανικιών. Το κρατικό λουλούδι του Ντέλαγουερ — το άνθος του ροδάκινου — τοποθετήθηκε σκόπιμα πάνω από την καρδιά του Μπάιντεν.

Και εδώ είναι ένα κοντινό πλάνο. Εμείς οι κηπουροί το εγκρίνουμε!

Πίστωση φωτογραφιών: Παλαιό κτήριο εκτελεστικών γραφείων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar