4 λόγοι για να επενδύσετε σε μια ζυγαριά κουζίνας και πώς να τη χρησιμοποιήσετε σωστά

38
4 λόγοι για να επενδύσετε σε μια ζυγαριά κουζίνας και πώς να τη χρησιμοποιήσετε σωστά

Αν αναρωτιέστε αν μια ζυγαριά κουζίνας είναι ένα επαγγελματία εργαλείο ή πρέπει να έχει ο σεφ του σπιτιού, η απάντηση είναι και τα δύο! Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μια ζυγαριά φαγητού μπορεί να βοηθήσει στην κουζίνα. Εκτός από μεγαλύτερη ακρίβεια στην προετοιμασία των συνταγών, οι ζυγαριές τροφίμων μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους διατροφικούς σας στόχους, να διατηρήσετε την κουζίνα καθαρή και να μετατρέψετε τις μετρήσεις. Μάθετε τι μπορεί να κάνει αυτό το υπέροχο gadget κουζίνας για εσάς.

Ένα μικρό μπολ με κομμένα λαχανικά τοποθετείται σε μια ζυγαριά φαγητού για να αντιπροσωπεύει πώς να χρησιμοποιήσετε μια ζυγαριά φαγητού |  Vitacost.com/BlogΓιατί χρειάζεστε μια ζυγαριά κουζίνας

1. Ακρίβεια

Μια ζυγαριά τροφίμων μπορεί να σας βοηθήσει να είστε ακριβείς κατά τη μέτρηση των συστατικών. Κατά τη μέτρηση ξηρών συστατικών, τα κύπελλα μέτρησης δεν είναι πάντα τα πιο ακριβή. Αντίθετα, μετρήστε με το βάρος χρησιμοποιώντας τη ζυγαριά σας. Με το μαγείρεμα και ειδικά το ψήσιμο, η συνέπεια είναι το κλειδί. Έχοντας ακριβείς μετρήσεις κάθε φορά που φτιάχνετε τις αγαπημένες σας συνταγές, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι θα έχετε τα ίδια εξαιρετικά αποτελέσματα, κάθε φορά!

2. Έλεγχος μερίδας

Δεν υπάρχουν όλα τα τρόφιμα στο σούπερ μάρκετ σε μεγέθη μερίδων που είναι κατάλληλα για εσάς και τον τρόπο ζωής σας. Χρησιμοποιήστε μια ζυγαριά φαγητού για να μετρήσετε το μέγεθος της μερίδας που σας ταιριάζει. Όταν μετράτε το βάρος, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι μερίδες σας είναι σταθερές κάθε φορά.

3. Ταχύτερος καθαρισμός

Αφού ετοιμάσετε ένα γεύμα, η κουζίνα σας μοιάζει με ανεμοστρόβιλο που στριφογυρίζει μέσα της; Αντί να χρησιμοποιείτε μια σειρά από μεζούρες και κουτάλια, χρησιμοποιήστε μια ζυγαριά φαγητού με ένα μπολ. Απλώς μηδενίστε τη ζυγαριά αφού προσθέσετε κάθε συστατικό στο μπολ. Ελαχιστοποιώντας τη χρήση πολλών εργαλείων και πιάτων κουζίνας, εξοικονομείτε χρόνο και ενέργεια για να εστιάσετε σε πράγματα που σας ενδιαφέρουν – όπως το να μαγειρέψετε ένα ισορροπημένο γεύμα για εσάς και την οικογένειά σας.

4. Μετατρέψτε τις μετρήσεις σαν επαγγελματίας

Εάν μια συνταγή παραθέτει συστατικά χρησιμοποιώντας το μετρικό σύστημα, μια ζυγαριά τροφίμων μπορεί να βοηθήσει. Τοποθετήστε ένα μπολ ή πιάτο στη ζυγαριά, μηδενίστε το και προσθέστε το υλικό σας μέχρι να φτάσετε στην επιθυμητή ποσότητα. Βεβαιωθείτε ότι η ζυγαριά του φαγητού σας είναι στις κατάλληλες μονάδες, όπως γραμμάρια έναντι ουγγιών.

Πώς να χρησιμοποιήσετε μια ζυγαριά τροφίμων

1. Επιλέγοντας τη σωστή κλίμακα

Εάν πρόκειται να ζυγίζετε μεγάλες μερίδες, θα θέλετε να πάρετε μια ζυγαριά με χωρητικότητα τουλάχιστον 5 λίβρες. Υπάρχουν ακόμα κάποιες ζυγαριές που δεν είναι ψηφιακές, αλλά δεν θα έχουν τις ίδιες δυνατότητες μετατροπής και ακρίβεια με τις ψηφιακές ζυγαριές τροφίμων.

2. Χρήση της συνάρτησης μηδέν

Όταν χρησιμοποιείτε τη ζυγαριά σας, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τη συνάρτηση μηδέν ή «απόβαρο». Αυτό θα ακυρώσει το βάρος ό,τι υπάρχει στη ζυγαριά και θα το μηδενίσει ξανά. Εάν ψήνετε και προσθέτετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ ανάμειξης, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία απόβαρου μετά την προσθήκη κάθε συστατικού για να έχετε ακριβή μέτρηση.

3. Πότε να χρησιμοποιήσετε ζυγαριά

Πολλές συνταγές ψησίματος περιλαμβάνουν μετρήσεις βάρους για τα συστατικά. Αυτή είναι μια τέλεια ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τη ζυγαριά της κουζίνας σας, η οποία θα διατηρήσει τις ποσότητες σας ακριβείς και πιστές στη συνταγή. Το μαγείρεμα μπορεί να επιτρέψει μεγαλύτερη διακύμανση και εκτίμηση. Αν έχετε διάθεση να πειραματιστείτε ενώ μαγειρεύετε, αγνοήστε τις μετρήσεις και διασκεδάστε. Εάν οι μετρήσεις των τροφίμων είναι σημαντικές για το πρόγραμμα υγείας σας, τηρήστε την κλίμακα τροφής, η οποία είναι η πιο ακριβής μορφή μέτρησης και θα σας βοηθήσει να παραμείνετε σε καλό δρόμο. Όταν ακολουθείτε μια συνταγή, μερικές φορές είναι πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία κουζίνας που προτείνονται στη συνταγή, είτε πρόκειται για κύπελλα μέτρησης, ζυγαριά κουζίνας, πρέζα ή παύλα.

4. Το Clean είναι δροσερό

Φροντίστε να σκουπίζετε τη ζυγαριά σας και να την απολυμαίνετε μετά από κάθε χρήση. Εάν χρησιμοποιείτε ωμό κρέας, ψάρι ή πουλερικά, κρατήστε το σε ξεχωριστό μπολ ή πιάτο για να μειώσετε τις πιθανότητες τροφικής ασθένειας.

Είτε είστε έμπειρος σεφ, πολεμιστής τη νύχτα ή νεαρός επαγγελματίας που προσπαθεί να θρέψει τον εαυτό σας, η ζυγαριά φαγητού μπορεί να είναι ουσιαστικό μέρος της κουζίνας σας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να χρησιμοποιείτε μια ζυγαριά τροφίμων ως μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας, προγραμματίστε ένα ραντεβού Τηλεθρέψης με εγγεγραμμένο διαιτολόγο Kroger Health.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar